Employee Benefits

In veel ondernemingen worden gegevens inzake arbeidsvoorwaarden in verschillende systemen geregistreerd. Voor het verkrijgen van specifieke informatie of het muteren van gegevens moeten daarom meerdere systemen worden geraadpleegd. Een tijdrovende en omslachtige manier van werken met een groot risico op fouten, zeker wanneer deze systemen niet geruisloos met elkaar communiceren.

De toekomst van HR

Financial Times Employee Benefits (FT EB) is een compleet personeelsadministratie systeem waarin u alle gegevens m.b.t. uw werknemers kunt beheren, wijzigen en opvragen. Gegevens inzake verlofregistratie tot zelfs de kostprijs van een afdeling of divisie kunt u in een handomdraai inzien. FT EB is een modulair pakket en wordt op maat opgeleverd, zodat het volledig voldoet aan úw wensen en doelstellingen.

Wij garanderen een enorme efficiëntieslag binnen uw onderneming.

Enkele grote voordelen…

Zorgplicht:

Uw werknemers kunnen 24 uur per dag inloggen op een beveiligde persoonlijke pagina. Hierdoor voldoet u nog meer aan de zorgplicht die de wetgever heeft gesteld aan werkgevers over de informatievoorziening aan haar werknemers. Als werkgever bepaalt u welke gegevens toegankelijk zijn voor de werknemers en welke gegevens u wilt afschermen.

Efficiëntie:

U hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende systemen. Alle gegevens in één pakket en op eenvoudige wijze te raadplegen.

Rapportage:

Met de rapportage functie kunt u gemakkelijk combinaties en selecties van gegevens maken.

Minder fouten:

Het pakket is gekoppeld aan de back office systemen van alle verzekeraars. Een mutatie dient maar één maal te worden ingevoerd i.p.v. meerdere keren richting verschillende verzekeraars, waardoor de kans op fouten drastisch afneemt.

Kostenreductie:

Met FT EB kunt u enorme besparingen realiseren op uw kosten.

Prijs

De prijs van ons personeelsadministratie systeem is zéér concurrerend. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een offerte presenteren.

Outsourcing

Onze dienstverlening is gericht op volledig ontzorgen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om het totale beheer van uw medewerkers aan ons uit te besteden, waarbij alleen het invoeren van mutaties qua workload nog bij u ligt. Wij verzorgen dan voor u het hele proces; van controle mutatieaanlevering tot doorgifte aan de verzekeraar, poliscontrole, verzending output, vraagbaak voor de medewerkers en controle of toezeggingen nog voldoen aan wet- en regelgeving. Wij zorgen voor een tijdige, veilige en accurate verwerking.

Voor een prijsopgave of meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 030-8885285. Wij kunnen in een persoonlijk gesprek een demoversie aan u presenteren, zodat u volledig inzicht krijgt in alle mogelijkheden van ons personeelsadministratie systeem.

Uw partner in Human Resources...

Met ons personeelsinformatie systeem optimaliseert u uw HR afdeling. "Efficiëntie", "kostenreductie" en "zorgplicht" zijn hierin de sleutelwoorden.
U haalt de toekomst van HR in huis.

Wij garanderen een enorme efficiëntieslag binnen uw onderneming.

Employee Benefits - Financial Times Financieël Advies Picture frame Employee Benefits