Huizenbezitters weten zich geen raad!

De eerste huizenbezitters die in 2004 en 2005 de hypotheekrente voor 6 jaar hebben vastgezet, schrikken bij het zien van het nieuwe renteaanbod van de bank.

In 2004 en 2005 hebben veel eigenaren  de woning kunnen financieren met een historisch lage rente. Door deze lage rente konden zij tot soms wel 9 keer het inkomen aan hypotheek krijgen. Het meest gunstig was het destijds als de rente voor 6 jaar werd vastgezet. Nu deze periode van 6 jaar is verstreken worden zij geconfronteerd met een nieuwe renteaanbod dat in de meeste gevallen tot wel 2% hoger ligt dan de rente uit 2004 en 2005. Hierdoor stijgen de maandlasten explosief en is de verwachting dat veel huiseigenaren in financiële moeilijkheden komen.

Een advies op maat is hierbij van essentieel belang. Wij van Financial Times Financieel Advies helpen u hier graag bij. Door onze manier van werken en contacten bij banken / geldverstrekkers, kunnen wij een aantrekkelijke rente voor u bewerkstelligen. Hierdoor zijn wij in staat om een lager rentetarief voor uw hypotheek te realiseren.

« Terug naar overzicht

Uw financiële situatie inzichtelijk..

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw huidige situatie.
Zo kunt u in één oogopslag zien waar u staat en welke stappen u nog moet
nemen om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Bekijk hier de financiële voorbeeldrapportage.

Financial Times Picture frame