Waardeoverdracht

Een baan voor het leven en daarmee een gegarandeerd pensioen, is al lang niet meer vanzelfsprekend. Mensen wisselen steeds vaker van baan. Wanneer iemand van baan wisselt, wordt er gekeken naar salaris, bonusregelingen, vakantiedagen en een leaseauto, maar niet naar de inhoud van de pensioensregeling. Sommige werkgevers geven een bijdrage aan de pensioensregelingen en andere werkgevers helemaal niet. De invloed hiervan op de kwaliteit van de aangeboden pensioensregeling, wordt vaak onderschat.

Het bepalen of waardeoverdracht verstandig is bij het veranderen van werkgever, is lastig. Er moet met veel factoren rekening worden gehouden. Onze pensioenadviseurs kunnen een duidelijke vergelijking maken van uw verschillende pensioenregelingen en u adviseren of waardeoverdracht in uw specifieke situatie voordelig is.

Het verleden was ooit de toekomst...

Een pensioen opbouwen zodat u altijd verzekerd bent van inkomen. Lijfrente en waardeoverdracht kunnen van invloed zijn op uw pensioen. Ook zijn er pensioenen voor de minder leuke momenten zoals in het geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden. Financial Times Financieel Advies helpt u met het inzichtelijk maken van uw pensioensituatie.

Pensioenen - Financial Times Financieël Advies Picture frame Pensioenen