De fundering voor onbezorgd woongenot

Met behulp van een hypotheek kun je een woning kopen of je bestaande woning verbouwen. Ook kun je bij ons een second opinion aanvragen betreffende jouw huidige hypotheek en deze eventueel laten oversluiten. Ongeacht jouw situatie, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Financial Times Picture frame

Hypotheken

Een huis is waarschijnlijk de duurste aankoop die je ooit zult doen. Een hypotheek maakt deze dure aankoop mede mogelijk. Het is belangrijk om een hypotheek te kiezen die voldoet aan jouw wensen, zodat je straks zonder zorgen in je eigen huis kunt wonen.

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat de verschillende hypotheekconstructies inhouden en wij besteden daar veel aandacht aan tijdens onze gesprekken. Denk hierbij aan de volgende hypotheekvormen:

  • lineaire hypotheek
  • annuïteiten hypotheek
  • overbruggingshypotheek
  • spaarhypotheek
  • levenhypotheek
  • bankspaarhypotheek
  • beleggingshypotheek

Door je goed te laten informeren, kun je zelf bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat en weet je zeker dat jouw wensen worden verwerkt in een passend hypotheekadvies.

Onze erkende hypotheekadviseurs luisteren naar je wensen en kijken verder dan alleen de meest gunstige rentetarieven. De hypotheek met de laagste rente, hoeft namelijk niet per definitie de hypotheek met de laagste maandlasten te zijn. Net als dat de hypotheek met de laagste maandlasten niet de hypotheek hoeft te zijn die aan jouw persoonlijke wensen voldoet.

In deze video geven we je wat meer informatie over ons hypotheekadvies en wat je daarbij kunt verwachten:

Daarnaast informeren wij je graag in deze video over de kosten van een hypotheekgesprek:

Voor meer informatie over de hypotheek die bij jou past kun je ons bereiken op telefoonnummer 030-8885285 of klik je hier.