Durf te dromen

Life Planning is het benoemen van wat je écht wilt om vervolgens deze dromen en diepste verlangens realiseerbaar te maken. Middels een aantal intensieve gesprekken met onze Registered Life Planner komen al jouw toekomstdromen naar boven. Wat wil je écht? En wat houdt je nu tegen? Life Planning opent je ogen naar jouw eigen dromen. Wij begeleiden je op deze weg.

Financial Times Picture frame

Life Planning

George Kinder, de oprichter van het gerenommeerde Amerikaanse Kinder Institute of Life Planning, vertelt het volgende: “Het meest gebruikte excuus om dromen niet na te jagen is geld. Dat moet dus de kern zijn van Financial Planning. Zorg ervoor dat die dromen worden benoemd en dat het “geld-excuus” wordt weggenomen”.

Door middel van Life Planning worden jouw levensdoelstellingen grondig onderzocht en vormen zij de basis voor een financieel plan, dat reële risico’s afdekt en echte levenswensen verwezenlijkt. Daarbij wordt geld dienstbaar gemaakt aan het vervullen van deze levensdoelstellingen. Samen met onze Life Planner kom je tot de conclusie dat geld geen doel op zich is, maar een middel om ruimte te geven aan het vervullen van passies en diepe verlangens die je heel gelukkig maken. Daarbij adviseren wij je niet alleen. We inspireren je ook!

Voor meer informatie kun je ons bereiken op 030-8885285 of klik je hier.