Financial Times Picture frame

Stan & Jacky, Buren

Toen wij besloten om te verhuizen moesten we op zoek naar iemand die ons met de hypotheek kon helpen voor de aankoop van een nieuw huis. Wat lijntjes uitgezet waaronder 1 via het internet. Gegevens ingevuld en vrij snel werden we gebeld. Direct voelde het goed met deze persoon. Vriendelijk, enthousiast en duidelijk. Wat de doorslag heeft gegeven om voor hem te kiezen was zijn verhaal, het hele pakket. Alles wordt van A tot Z geregeld en je hoeft zelf zo min mogelijk te doen. Heerlijk idee, heerlijk gevoel dus we gingen verder.

In onze situatie liep het proces al dat we ons huidige huis aan het verkopen waren en er zeker van waren dat dit ook verkocht zou zijn. Wij konden pas een hypotheek aanvragen wanneer we daadwerkelijk het transport van het huidige huis achter de rug hadden. Inmiddels hadden we al een ander huis gespot, 2x bezichtigt en net voor de transportdatum van het oude huis was de koopovereenkomst getekend.

De uiteindelijke situatie was dat wij 4 weken de tijd hadden om alles te regelen binnen de termijnen van de koopovereenkomst. In drukke tijden van de bank, midden in de vakantieperiode en het Corona tijdperk zou dit een hele uitdaging worden. Onze adviseur was hier heel realistisch in maar we gingen ervoor.

Gedurende het proces van 4 weken (in werkelijkheid nog iets minder) hadden we nauw contact met onze adviseur over de gang van zaken en hij zat er bovenop.

Wij besloten ook nog eind augustus ons in het echte te verbinden en op die dag, rijdend met z’n tweeën naar een wellness resort werden we gebeld. Het is rond, het aanbod is binnen en deze kunnen we tekenen en dan is het gelukt. In minder dan 4 weken tijd, in een bizarre tijd en periode is het rond. HE-LE-MAAL happy, opgelucht en bijzonder gelukkig reisden wij verder af. Zonder deze adviseur was het echt niet gelukt in deze korte tijd.

Wij raden hem ook zeker aan. Je hebt bij hem zeker het gevoel dat je op nummer 1 staat. Zijn naam is Hennevelt, Chris Hennevelt.

« Terug naar overzicht