Wat vinden onze klanten van ons?

Wij streven ernaar om onze dienstverlening volledig af te stemmen op de wensen van onze klanten. Om dat te blijven toetsen, vragen wij onze klanten om een review te schrijven. Wil je weten hoe onze dienstverlening wordt gewaardeerd door onze klanten? Hieronder vind je enkele ervaringen.

Financial Times Picture frame

Wat onze klanten zeggen

 • Een huis kopen voor starters is absoluut niet makkelijk in deze tijd! En toen we een huisje hadden gekocht kwam de hypotheek om de hoek kijken. Chris inschakelen was de beste keuze die we konden maken. Het was een hoop uitzoekwerk betreft onze hypotheek ivm onze studieschulden. Gelukkig hoefde wij ons daar geen enkel moment zorgen over te maken. Chris nam alles rondom de financiën uit onze handen en dacht constant in oplossingen. We hebben het traject rondom de hypotheek als spannend maar ook zeer prettig ervaren. Chris is professioneel maar geeft je ook zeker het gevoel alsof je hem al jaren kent. Dit is volgens ons de perfecte manier van werken! 🙂

  Robin & Tess, Vianen
 • Al 10 jaar maken wij gebruik van de services van Financial Times, Chris Hennevelt. Op een zeer fijne “no nonsens” manier weet Chris ons steeds te adviseren in het maken van keuzes omtrent hypotheek en financiën. Contact is makkelijk gelegd en je kan altijd terecht voor vragen ook al is het je al eens uitgelegd. Wat voor ons daarin echt een pluspunt is, is dat ze waar mogelijk taaie stukken verlaten in gewoon Nederlands. Daardoor wordt het makkelijker om te bekijken wat bij je past en wat niet.

  Roy & Dorien, Nieuwegein
 • Chris heeft ons uitstekend geholpen met het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Wij hadden vooraf een bedrag in gedachten dat we maximaal maandelijks kwijt wilden zijn aan onze vaste lasten. Aan de hand van dit bedrag zijn we samen met Chris gaan kijken welke mogelijkheden er waren. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met de afgesloten hypotheek, waarbij we ook nog geld overhielden voor de gewenste verbouwing. Daarnaast hebben we duidelijk inzicht gekregen in de financiële consequenties in geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, en/of overlijden.

  Chris gaf ons objectief advies en besprak de consequenties van de verschillende opties zonder dat hij onze keuze probeerde te beïnvloeden. We hebben dit als erg prettig ervaren.

  Myrte & René, Utrecht
 • Mijn vrouw en ik hebben Chris van Financial Times leren kennen als een zeer prettig en professioneel persoon. Hij heeft in het afgelopen traject alle tijd voor ons genomen en ons zeer goed geholpen. Hebben wij in de toekomst weer iets waar Chris ons mee zou kunnen helpen, dan nemen we zeker weer contact met hem op.

  Familie Muijen, Vianen
 • Beste Chris, bedankt voor het geven van een positieve ervaring gedurende het traject van onze aankoop woning! Vlot, deskundig, flexibel en doeltreffend. Dat is hoe wij Financial-Times kort gezegd hebben ervaren. Zeer aan te raden voor o.a. starters als wij en/of iedereen die zijn financiële zaken tijdens de rit (en daarna) op orde wil hebben. Want hoe heerlijk is het nou dat jij je niet bezig hoeft te houden met het regelen en opvragen van financiële documenten zodat je dan zelf volledig kan bezig zijn met het inrichten van je woning?

  Eindconclusie:
  Een 10/10 voor Financial-Times en een 11 voor Chris (voor de bereikbaarheid in het weekend! ?)

  Thu-Hien & Farhan, Beverwijk
 • Na het voeren van diverse oriënterende gesprekken met o.a. een bekende onafhankelijke hypotheekadviseur en drie bankinstellingen, ben ik uiteindelijk via internet bij Chris Hennevelt van Financial Times uitgekomen. Tijdens het eerste gesprek was er al een enorme klik. Mijn geringe twijfel tussen het opnemen van een gedeelte van de overwaarde op mijn huis en het afsluiten van een nieuwe hypotheek werd al snel weggenomen. Het gesprek was helder, transparant en er was geen moeite teveel om tot een zo laag mogelijke maandlast te komen. Ook daarna is er volop mailverkeer geweest met weer nieuwe voorstellen totdat uiteindelijk voor mij het meest aantrekkelijke scenario werd voorgesteld. Mijn besluit stond vast. Dat Chris ook een goede luisteraar is bleek uit het adviesrapport dat hij had opgesteld, naar aanleiding van ons persoonlijke gesprek, en aansluitend zijn advies. Dit rapport was onderdeel van de hypotheekaanvraag. Vervolgens werd alles, in onderling overleg, door hem geregeld. Er werd steeds feedback gegeven over de stand van zaken. Zelfs de dag waarop ik naar de notaris ging kreeg ik nog een aardig berichtje om me succes te wensen.

  Kortom, ik blijf zeker gebruik maken van zijn kennis en expertise en kan het iedereen aanbevelen.

  Els, Deil
 • Onze ervaring bij Financial-Times is alleen maar goed te noemen. Wij zijn bij Chris terecht gekomen via zijn moeder die we via onze vrienden leerde kennen. En toen die hoorde dat we een woning wilden kopen, maar tegen de administratieve rompslomp van de hypotheek e.d. opzagen, zei ze gelijk; “Dan moet je onze Chris hebben, die kan jullie goed helpen.” Dit blijkt geen loos argument geweest te zijn, want we zijn zeer goed geholpen. Op een zeer professionele wijze werd alles goed uitgelegd en niks is Chris te veel. Dit is dan ook de reden dat we weer contact gezocht hebben met Chris i.v.m. pensioen perikelen. Ook dit is op zeer professionele wijze behandeld door Chris waardoor we ook in de toekomst bij financiële vragen niet zullen aarzelen om hem weer in te schakelen.

  Theo & Roelie, Nieuwegein
 • Bij het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een goed gevoel. We kregen goed en duidelijk advies bij onze wensen. Ook de service is zeer goed, zelfs na de afronding. Chris nam de tijd voor ons zonder er druk op te zetten. Hij hield regelmatig contact met ons over de voortgang. Wij zijn zeer tevreden.

  Cor & Wil, Vianen
 • Bij de aankoop van mijn vorige woning al prima geholpen door Chris en Remy. Daarom ook voor de aankoop van mijn nieuwe huis weer uitgekomen bij Financial Times. Verhuizing moest in korte tijd geregeld worden, maar dit was geen probleem bij Financial Times. Alles spoedig en duidelijk geregeld.

  Chris en Remy, Hartelijk bedankt!

  Jeffrey, Nieuwegein
 • Duidelijke praat, no-nonsense, volledige transparantie, informeel en heeft het beste met je voor. Dat zijn wel een aantal kernwoorden die opkomen bij het traject dat wij gevolgd hebben met Chris. Er wordt niet gestopt tot er een oplossing is gevonden die past bij jouw wensen en situatie. Geen steen niet omgedraaid.

  Geen moment spijt van deze keuze gehad en uiteindelijk extreem blij het met resultaat. Wij voelen ons bijna schuldig met hoe weinig wij uiteindelijk zelf hoefden te doen.

  Chris, enorm bedankt voor alle goede hulp én zorgen tijdens de aankoop van ons eerste huis!

  Gijs & Charlotte, Winterswijk
 • 10 jaar geleden heeft Chris van Financial Times ons geholpen bij het verkrijgen van onze eerste hypotheek.
  Een eerste huis kopen is best spannend. Hier heeft Chris ons destijds heel goed in begeleid. We hebben een duidelijk en uitgebreid advies ontvangen, waardoor we destijds met een gerust hart een hypotheek hebben afgesloten. Onlangs hebben we de woning verkocht en een nieuwe woning gekocht. Wederom heeft Chris ons voorzien van een goed advies dat niet alleen nu, maar ook op de lange termijn passend is. Chris is zeer behulpzaam, rustig, komt altijd afspraken na en verstaat zijn vak. Hij is altijd bereid een stapje extra te zetten en is uitermate klantvriendelijk. Een aanrader!

  Judith, IJsselstein
 • Nadat wij hadden besloten om beiden ons eigen huis te verkopen en samen een ander huis te kopen, zijn wij bij Chris uitgekomen voor de hypotheek. Chris heeft ons heel goed geholpen om de verschillende opties naast elkaar te leggen en veel tips gegeven voor het verkopen van onze bestaande huizen en aankopen van ons nieuwe huis. Wij wonen ondertussen alweer een tijdje in ons nieuwe huis en hebben ons gelukkig geen moment druk hoeven maken over onze hypotheek.

  Nick & Eva, Uithoorn
 • Toen wij besloten om te verhuizen moesten we op zoek naar iemand die ons met de hypotheek kon helpen voor de aankoop van een nieuw huis. Wat lijntjes uitgezet waaronder 1 via het internet. Gegevens ingevuld en vrij snel werden we gebeld. Direct voelde het goed met deze persoon. Vriendelijk, enthousiast en duidelijk. Wat de doorslag heeft gegeven om voor hem te kiezen was zijn verhaal, het hele pakket. Alles wordt van A tot Z geregeld en je hoeft zelf zo min mogelijk te doen. Heerlijk idee, heerlijk gevoel dus we gingen verder.

  In onze situatie liep het proces al dat we ons huidige huis aan het verkopen waren en er zeker van waren dat dit ook verkocht zou zijn. Wij konden pas een hypotheek aanvragen wanneer we daadwerkelijk het transport van het huidige huis achter de rug hadden. Inmiddels hadden we al een ander huis gespot, 2x bezichtigt en net voor de transportdatum van het oude huis was de koopovereenkomst getekend.

  De uiteindelijke situatie was dat wij 4 weken de tijd hadden om alles te regelen binnen de termijnen van de koopovereenkomst. In drukke tijden van de bank, midden in de vakantieperiode en het Corona tijdperk zou dit een hele uitdaging worden. Onze adviseur was hier heel realistisch in maar we gingen ervoor.

  Gedurende het proces van 4 weken (in werkelijkheid nog iets minder) hadden we nauw contact met onze adviseur over de gang van zaken en hij zat er bovenop.

  Wij besloten ook nog eind augustus ons in het echte te verbinden en op die dag, rijdend met z’n tweeën naar een wellness resort werden we gebeld. Het is rond, het aanbod is binnen en deze kunnen we tekenen en dan is het gelukt. In minder dan 4 weken tijd, in een bizarre tijd en periode is het rond. HE-LE-MAAL happy, opgelucht en bijzonder gelukkig reisden wij verder af. Zonder deze adviseur was het echt niet gelukt in deze korte tijd.

  Wij raden hem ook zeker aan. Je hebt bij hem zeker het gevoel dat je op nummer 1 staat. Zijn naam is Hennevelt, Chris Hennevelt.

  Stan & Jacky, Buren
 • Via internet zijn wij bij Financial Times uitgekomen. Hier hebben wij een leuk en informatief kennismakingsgesprek met Chris gehad. Chris luisterde naar onze wens en heeft zich hiervoor direct ingezet. Al gauw kwam Chris met een passend voorstel en heeft hij dit in goede banen geleid. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en blijven zeker klant bij Financial Times te Vianen.

  Dennis & Eva, Hoef en Haag
 • De aankoop van een nieuw huis is natuurlijk ontzettend leuk, maar ook het begin van een spannende periode, waarbij veel geregeld moet worden. En het begint allemaal met de hypotheek. Gezien de complexiteit van meerdere huizen en de wens om een bij onze situatie passende hypotheek af te sluiten tegen de laagst mogelijke maandlasten hebben wij Financial Times ingeschakeld. Chris heeft verschillende opties uitgewerkt en ons volledig ontzorgd in het hele traject van offerte tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek. Maar ook daarna is hij van grote toegevoegde waarde, bijvoorbeeld bij de advisering over wel of niet nog een overlijdensrisico verzekering (volledig transparant) of in praktische zin bij de afhandeling van facturen en de belastingaangifte. De dienstverlening van FT heeft ons zowel een besparing als rust opgeleverd.

  Claudia & Peter, Vleuten