Financial Times Actueel

Wat doe jij met je vakantiegeld?

27 juni 2020

Door de coronacrisis blijven veel meer Nederlanders dan normaal de komende vakantieperiode thuis. Veel mensen zijn van plan hun vakantiegeld in hun huis te stoppen. Anderen kiezen ervoor het geld op hun spaarrekening te parkeren. Wat doe jij dit jaar met je vakantiegeld?
Lees verder »

Hypotheekrente omhoog: wat betekent dat voor jou?

11 juni 2020

Na ruim twee maanden coronacrisis is het duidelijk: de hypotheekrente is voor het eerst in lange tijd iets omhoog gegaan. Maar een hogere rente is nog geen reden voor paniek. Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rij.
Lees verder »

Coronacrisis en je lening

28 mei 2020

Heb jij als gevolg van de coronacrisis minder inkomsten? Dan kan het lastig zijn om aan de betalingsverplichtingen van een lening te voldoen. Gelukkig kun je bij de meeste banken uitstel van betaling aanvragen.
Lees verder »

Welke invloed heeft corona op de huizenmarkt?

14 mei 2020

Krijgt ook de woningmarkt een klap door de coronacrisis? Worden huizen de komende tijd veel minder waard, net zoals tijdens de kredietcrisis? Het is een veel gestelde vraag. Vooralsnog lijken de effecten mee te vallen. Wij zetten de feiten voor je op een rij.
Lees verder »

Corona-steun voor zzp’ers en andere ondernemers

30 april 2020

Hoewel sommige ondernemers en zzp’ers juist extra werk hebben, is de coronacrisis voor de meesten een hard gelag. Hun omzet daalt sterk, terwijl veel lasten onverminderd doorlopen.
Lees verder »

Is het slim om nu mijn hypotheek over te sluiten?

16 april 2020

Naast gezondheidsrisico’s brengt de coronacrisis economische onzekerheid met zich mee. Bijna alle hypotheekverstrekkers hebben daardoor de rente iets verhoogd. Betekent dit dat jij jouw hypotheek nu snel moet oversluiten?
Lees verder »

Uitstel van betaling hypotheek door coronacrisis

2 april 2020

De coronacrisis raakt menigeen direct hard in haar of zijn portemonnee. Soms is de nood zo hoog, dat mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Gelukkig hebben veel banken hiervoor een tijdelijke oplossing bedacht.
Lees verder »

Goed omgaan met geld is goud waard

20 maart 2020

Je wilt natuurlijk het beste voor je kinderen. Niet alleen nu, maar ook later. Dus waak je over hun gezondheid, hun opvoeding en hun opleiding. Uiteraard hoort leren over geldzaken daar ook bij.
Lees verder »

Besparen door te schenken

6 maart 2020

Het klinkt misschien gek: besparen door geld weg te geven. Toch kan het jouw kinderen veel geld schelen als je nu al een deel van je vermogen overhevelt. In dit artikel staan we stil bij drie mogelijkheden.
Lees verder »

Slim lenen, hoe doe je dat?

24 februari 2020

Soms wil je iets kopen, maar heb je niet voldoende geld. Of je wilt niet al je spaargeld gebruiken. Je hebt dan twee mogelijkheden: of je ziet af van de koop, of je leent het geld.
Lees verder »

De financiële wereld is constant in beweging

De financiële wereld is onderhevig aan veel veranderingen. Denk daarbij aan wettelijke kaders, nieuwe hypotheeknormen, fiscale wijzigingen etc. Op deze pagina kun je de laatste wijzigingen lezen en zo houden wij je graag op de hoogte. Staat jouw vraag of onderwerp er niet tussen, bel of mail gerust met ons!

Financial Times Picture frame