Financial Times Actueel


Beste hypotheekadvieskantoor van Vianen

28 april 2011

Financial Times Financieel Advies wordt op Independer.nl door zijn klanten beoordeelt als beste hypotheekkantoor van Vianen. Onze klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,8 en daarmee behoren wij zelfs tot de top 3 advieskantoren in de regio Utrecht. Lees verder »

Zo mooi kan financiële dienstverlening zijn…

6 november 2010

Chris Hennevelt, Financial Life Planner van Financial Times Financieel Advies uit Vianen, verwerkt de wensen en doelstellingen in een advies op maat. Voor een koppel droeg Chris bijvoorbeeld bij aan de verwezenlijking van een droom. Lees verder »

Vind ons op Independer.nl

5 november 2010

Onlangs hebben wij een account aangemaakt op Independer.nl. Op deze vergelijkingssite kunt u snel en eenvoudig op zoek naar een financieel advieskantoor. Lees verder »

Speciaal aanbod voor ANBOS leden

26 juli 2010

In de nieuwsbrief van juli 2010 heeft de ANBOS (de Brancheorganisatie voor Schoonheidsverzorging) de samenwerking met ons kantoor aangekondigd. Lees verder »

Aanscherping Tophypotheken eerste helft 2011

22 juni 2010

Het aanscherpen van de regels waarbij er beperkingen worden gesteld aan de zogenaamde tophypotheken, zullen niet per 1 januari 2011, maar in de eerste helft van 2011 ingaan. Lees verder »

Standpunt hypotheekrente bepaald partij keuze

27 april 2010

Het standpunt van partijen met betrekking tot de hypotheekrenteaftrek is voor veel huiseigenaren een belangrijke factor bij hun keuze voor een bepaalde partij in de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.  Lees verder »

Huizenbezitters weten zich geen raad!

10 maart 2010

De eerste huizenbezitters die in 2004 en 2005 de hypotheekrente voor 6 jaar hebben vastgezet, schrikken bij het zien van het nieuwe renteaanbod van de bank. Lees verder »

Nieuwe software belastingaangifte 2009

8 januari 2010

De belastingdienst heeft op haar site de nieuwe software beschikbaar gesteld voor uw aangifte 2009. U kunt deze vanaf nu downloaden op de site van de belastingdienst.

Vereenvoudiging bijleenregeling

8 januari 2010

Het kabinet stelt drie wijzigingen voor die leiden tot vereenvoudiging van de bijleenregeling, zonder dat afbreuk wordt gedaan aan doel en strekking van de regeling. Lees verder »

Uw financiële situatie inzichtelijk..

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw huidige situatie.
Zo kunt u in één oogopslag zien waar u staat en welke stappen u nog moet
nemen om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Bekijk hier de financiële voorbeeldrapportage.

Financial Times Picture frame