Over ons

Financial Times Financieel Advies is een financieel advieskantoor en wordt aangestuurd door twee directieleden, die hieronder aan u worden voorgesteld.

Remy Enait

is sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft hij zich ontwikkeld tot een volwaardig Financieel Adviseur met als specialiteit Financial Planning. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening is hij in staat om complexe materie in makkelijke taal richting zijn klanten te verwoorden en de complexe vraagstukken voor hen op te lossen. Remy Enait is een Erkend Hypotheekadviseur en een gecertificeerd Financieel Planner. Vermelding van zijn naam vindt u in de hiervoor bestemde registers.

Chris Hennevelt

heeft ruim 10 jaar ervaring in de financiële branche en is voornamelijk werkzaam geweest als Financieel Adviseur. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van Financial Life Planning voor de particuliere markt. Chris Hennevelt is een Erkend Hypotheekadviseur en Registered Life Planner. Vermelding van zijn naam vindt u in de hiervoor bestemde registers.

Wij hebben de intentie om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan. Wij begeleiden onze klanten gedurende het leven en zorgen ervoor dat de financiën continu aansluiten op de wensen van de klant. Wanneer er veranderingen plaatsvinden in de privé situatie, informeren wij onze klanten welke gevolgen en kansen dit met zich meebrengt. Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat al hun financiële zaken bij één kantoor zijn ondergebracht.

Uw financiële situatie inzichtelijk...

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw huidige situatie.
Zo kunt u in één oogopslag zien waar u staat en welke stappen u nog moet
nemen om uw uiteindelijke doel te bereiken.

Bekijk hier de financiële voorbeeldrapportage.

Financial Times Financieël Advies Picture frame Financial Times