Wie zijn wij?

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Om je alvast een idee te geven, stellen wij ons hieronder aan je voor.

Financial Times Picture frame

Over ons

Financial Times Financieel Advies is een financieel advieskantoor en wordt aangestuurd door twee directieleden, die hieronder aan je worden voorgesteld.

Remy Enait

Remy is sinds 1997 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft hij zich ontwikkeld tot een volwaardig Financieel Adviseur met als specialiteit Financial Planning. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening is hij in staat om complexe materie in makkelijke taal richting zijn klanten te verwoorden en de complexe vraagstukken voor hen op te lossen. Remy is een Erkend Hypotheekadviseur en een gecertificeerd Financieel Planner. Vermelding van zijn naam vind je in de hiervoor bestemde registers. Je kunt Remy bereiken op 06-29068787.

Chris Hennevelt

Chris heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is voornamelijk werkzaam geweest als Financial Life Planner. Na een intensieve opleiding aan het gerenommeerde Amerikaanse Kinder Institute of Life Planning heeft hij in 2008 de titel Registered Life Planner (RLP) ontvangen. Hij heeft zich de laatste jaren verder gespecialiseerd in het realiseren van levensdoelstellingen van klanten waarbij geld geen doel op zich is, maar een middel om deze doelstellingen te bereiken. Chris is daarnaast een Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur. Vermelding van zijn naam vind je in de hiervoor bestemde registers. Je kunt Chris bereiken op 06-29062063.

Wij hebben de intentie om langdurige relaties met onze klanten aan te gaan. Wij begeleiden onze klanten gedurende het leven en zorgen ervoor dat de financiën continu aansluiten op de wensen van de klant. Wanneer er veranderingen plaatsvinden in de privé situatie, informeren wij onze klanten welke gevolgen en kansen dit met zich meebrengt. Onze klanten ervaren het als zeer prettig dat al hun financiële zaken bij één kantoor zijn ondergebracht. Zie voor de ervaringen van onze klanten de review pagina.