Pensioenen

In principe is pensioen uitgesteld loon. U spaart tijdens uw werkbare periode om uzelf te voorzien van een inkomen, voor het moment dat u stopt met werken. Voor veel mensen is pensioen een lastige materie, omdat u nu keuzes moet maken voor later.

Financial Times Financieel Advies helpt u graag bij het inzichtelijk maken van uw pensioensituatie en hoe uw huidige keuzes invloed hebben op uw toekomst. Of u nu voor de keuze staat om zelfstandig een pensioen op te bouwen, deel te nemen aan een collectieve pensioenregeling via uw werkgever, of gewoon wilt weten wat u tot op heden heeft opgebouwd; onze pensioenadviseurs helpen u graag bij al deze vraagstukken.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het opzetten en implementeren van een collectieve pensioenregeling voor werkgevers.

Het verleden was ooit de toekomst...

Een pensioen opbouwen zodat u altijd verzekerd bent van inkomen. Lijfrente en waardeoverdracht kunnen van invloed zijn op uw pensioen. Ook zijn er pensioenen voor de minder leuke momenten zoals in het geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden. Financial Times Financieel Advies helpt u met het inzichtelijk maken van uw pensioensituatie.

Pensioenen - Financial Times Financieël Advies Picture frame Pensioenen