Wat vinden onze klanten van ons?

Wij streven ernaar om onze dienstverlening volledig af te stemmen op de wensen van onze klanten. Om dat te blijven toetsen, vragen wij onze klanten om een review te schrijven. Wil je weten hoe onze dienstverlening wordt gewaardeerd door onze klanten? Hieronder vind je enkele ervaringen.

Financial Times Picture frame

Wat onze klanten zeggen

 • Mijn vrouw en ik hebben Chris van Financial Times leren kennen als een zeer prettig en professioneel persoon. Hij heeft in het afgelopen traject alle tijd voor ons genomen en ons zeer goed geholpen. Hebben wij in de toekomst weer iets waar Chris ons mee zou kunnen helpen, dan nemen we zeker weer contact met hem op.

  Fam. Muijen, Vianen
 • Nadat wij hadden besloten om beiden ons eigen huis te verkopen en samen een ander huis te kopen, zijn wij bij Chris uitgekomen voor de hypotheek. Chris heeft ons heel goed geholpen om de verschillende opties naast elkaar te leggen en veel tips gegeven voor het verkopen van onze bestaande huizen en aankopen van ons nieuwe huis. Wij wonen ondertussen alweer een tijdje in ons nieuwe huis en hebben ons gelukkig geen moment druk hoeven maken over onze hypotheek.

  Nick en Eva, Uithoorn
 • Na het voeren van diverse oriënterende gesprekken met o.a. een bekende onafhankelijke hypotheekadviseur en drie bankinstellingen, ben ik uiteindelijk via internet bij Chris Hennevelt van Financial Times uitgekomen. Tijdens het eerste gesprek was er al een enorme klik. Mijn geringe twijfel tussen het opnemen van een gedeelte van de overwaarde op mijn huis en het afsluiten van een nieuwe hypotheek werd al snel weggenomen. Het gesprek was helder, transparant en er was geen moeite teveel om tot een zo laag mogelijke maandlast te komen. Ook daarna is er volop mailverkeer geweest met weer nieuwe voorstellen totdat uiteindelijk voor mij het meest aantrekkelijke scenario werd voorgesteld. Mijn besluit stond vast. Dat Chris ook een goede luisteraar is bleek uit het adviesrapport dat hij had opgesteld, naar aanleiding van ons persoonlijke gesprek, en aansluitend zijn advies. Dit rapport was onderdeel van de hypotheekaanvraag. Vervolgens werd alles, in onderling overleg, door hem geregeld. Er werd steeds feedback gegeven over de stand van zaken. Zelfs de dag waarop ik naar de notaris ging kreeg ik nog een aardig berichtje om me succes te wensen.

  Kortom, ik blijf zeker gebruik maken van zijn kennis en expertise en kan het iedereen aanbevelen.

  Els, Deil
 • De aankoop van een nieuw huis is natuurlijk ontzettend leuk, maar ook het begin van een spannende periode, waarbij veel geregeld moet worden. En het begint allemaal met de hypotheek. Gezien de complexiteit van meerdere huizen en de wens om een bij onze situatie passende hypotheek af te sluiten tegen de laagst mogelijke maandlasten hebben wij Financial Times ingeschakeld. Chris heeft verschillende opties uitgewerkt en ons volledig ontzorgd in het hele traject van offerte tot het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek. Maar ook daarna is hij van grote toegevoegde waarde, bijvoorbeeld bij de advisering over wel of niet nog een overlijdensrisico verzekering (volledig transparant) of in praktische zin bij de afhandeling van facturen en de belastingaangifte. De dienstverlening van FT heeft ons zowel een besparing als rust opgeleverd.

  Claudia en Peter, Vleuten
 • Een huis kopen voor starters is absoluut niet makkelijk in deze tijd! En toen we een huisje hadden gekocht kwam de hypotheek om de hoek kijken. Chris inschakelen was de beste keuze die we konden maken. Het was een hoop uitzoekwerk betreft onze hypotheek ivm onze studieschulden. Gelukkig hoefde wij ons daar geen enkel moment zorgen over te maken. Chris nam alles rondom de financiën uit onze handen en dacht constant in oplossingen. We hebben het traject rondom de hypotheek als spannend maar ook zeer prettig ervaren. Chris is professioneel maar geeft je ook zeker het gevoel alsof je hem al jaren kent. Dit is volgens ons de perfecte manier van werken! 🙂

  Robin en Tess, Vianen
 • Via internet zijn wij bij Financial Times uitgekomen. Hier hebben wij een leuk en informatief kennismakingsgesprek met Chris gehad. Chris luisterde naar onze wens en heeft zich hiervoor direct ingezet. Al gauw kwam Chris met een passend voorstel en heeft hij dit in goede banen geleid. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en blijven zeker klant bij Financial Times te Vianen.

  Dennis & Eva, Hoef en Haag
 • Bij het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een goed gevoel. We kregen goed en duidelijk advies bij onze wensen. Ook de service is zeer goed, zelfs na de afronding. Chris nam de tijd voor ons zonder er druk op te zetten. Hij hield regelmatig contact met ons over de voortgang. Wij zijn zeer tevreden.

  Cor & Wil, Vianen