Hypotheken

Een huis is waarschijnlijk de duurste aankoop die u ooit zult doen. Een hypotheek maakt deze dure aankoop mogelijk. Het is belangrijk om een hypotheek te kiezen die voldoet aan uw wensen, zodat uw straks zonder zorgen in uw eigen huis kunt wonen.

Financial Times Financieel Advies vindt het belangrijk dat u weet wat de verschillende hypotheekconstructies inhouden. Denk hierbij aan:

  • een spaarhypotheek
  • een levenhypotheek,
  • een bankspaarhypotheek
  • een beleggingshypotheek

Door u goed te laten informeren, kunt u bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat en weet u zeker dat uw wensen worden verwerkt in een hypotheekadvies.

Onze erkende hypotheekadviseurs luisteren naar uw wensen en kijken verder dan alleen de meest gunstige rentetarieven. De hypotheek met de laagste rente, hoeft namelijk niet per definitie de hypotheek met de laagste maandlasten te zijn. Net als dat de hypotheek met de laagste maandlasten niet de hypotheek hoeft te zijn die aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Voor meer informatie over de hypotheek die bij ú past kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030-8885285 of klikt u hier.

De fundering voor onbezorgd woongenot...

Met behulp van een hypotheek kunt u een woning kopen of uw bestaande woning verbouwen. Ook kunt u een second opinion aanvragen betreffende uw huidige hypoheek en deze eventueel laten oversluiten. Ongeacht in welke situatie u zich bevindt, Financial Times Financieel Advies helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Hypotheken - Financial Times Financieël Advies Picture frame Hypotheken