Life Planning

George Kinder, de oprichter van het Amerikaanse Kinder Institute of Life Planning, vertelt het volgende: “ Het meest gebruikte excuus om dromen niet na te jagen is geld. Dat moet dus de kern zijn van Financial Planning. Zorg ervoor dat die dromen worden benoemd en ruim financiële obstakels om die te verwezenlijken op”.

Door middel van Life Planning worden uw droomwensen grondig onderzocht en vormen zij de basis voor een financieel plan, dat reële risico’s afdekt en echte levenswensen verwezenlijkt. Uw dromen komen echter niet vanzelf uit. U moet zelf actie ondernemen door samen met onze Life Planner te bepalen welke dromen realiseerbaar zijn en hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Voor meer informatie kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 030-8885285 of klikt u hier.

Durf te dromen...

Life Planning is benoemen wat u écht wilt om vervolgens deze dromen en diepste verlangens realiseerbaar te maken. Middels een aantal intensieve gesprekken met onze Registered Life Planner komen al uw toekomstdromen naar boven. Wat wilt u écht? En wat houd u tegen? Life Planning opent uw ogen naar uw eigen dromen en die van uw partner. Financial Times Financieel Advies helpt u op weg.

Life Planning - Financial Times Financieël Advies Picture frame Life Planning