Financial Times Picture frame

Aard van onze dienstverlening

Met de vergunning die wij hebben mogen wij adviseren en bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Verzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Hypotheken
  • Financiële planning

Schadeverzekeringen

Met dit soort verzekeringen kun je schade vergoed krijgen die je lijdt voor bijvoorbeeld het geval dat je ziek wordt en daardoor niet meer kunt werken, jouw bagage tijdens een vakantie zoek raakt, je een aanrijding met je auto krijgt of als er bijvoorbeeld brand uitbreekt in je woning.

Verzekeringen

Hierbij gaat het om verzekeringen die een (vast) geldbedrag uitkeren als jij of één van je gezinsleden blijvend invalide wordt of zelfs komt te overlijden.

Levensverzekeringen

Hierbij gaat het om verzekeringen waarmee je spaart voor een aanvullend pensioen, een studie voor je kinderen, de aflossing van een schuld of voor andere zaken. Voorbeelden van deze verzekeringen zijn: een koopsompolis of een studieverzekering, maar ook een gemengde verzekering in combinatie met een hypotheek of financiering.

Hypotheken

Onze doelstelling hierbij is ervoor te zorgen dat de financiering voor de aankoop van jouw woning goed aansluit bij je persoonlijke situatie, jouw eigen wensen en je financiële mogelijkheden.

Financiële planning

Dit houdt in dat wij je uitgebreid inzage geven in jouw financiële situatie voor nu en voor de toekomst. Indien gewenst, kunnen wij je vervolgens adviseren over financiële producten om jouw inkomsten veilig te stellen of te doen toenemen.